Vozovnice za FlixBus

Po Evropi s FlixBusom, po vozovnico pa v svojo najljubšo trafiko 3DVA!

Razmišljate o izletu ali potovanju? Bi obiskali katero od evropskih prestolnic že jutri? Vas mika potep z nahrbtnikom na ramenih? Brez skrbi, skočite na FlixBus. Mladi evropski ponudnik medkrajevnih in mednarodnih avtobusnih prevozov bo poskrbel za udoben, zanesljiv in okolju prijazen način potovanja, obenem pa bo popazil na vašo denarnico. Po res ugodno vozovnico se lahko odpravite na najbližje 3DVA prodajno mesto. Izbira destinacij po Evropi vas bo navdušila! Zahvaljujoč pametnemu načrtovanju linij in sodobnemu podpornemu sistemu, FlixBus zagotavlja največjo evropsko mrežo avtobusnih prevozov z 250.000 dnevnimi povezavami in več kot 1.700 destinacijami v 28 državah.

Podjetje FlixBus je bilo ustanovljeno leta 2013 v Nemčiji. Je sečišče močnega podjetniškega duha, inovacij in ugledne blagovne znamke za mednarodno mobilnost. Vodilo podjetja in vseh njegovih regionalnih partnerjev je nuditi visoko kakovostno izkušnjo prevoza po nizki ceni in vrhunsko podporo strankam, obenem pa zagotavljati tehnološki napredek z najvišjimi varnostnimi standardi, kar jim vsekakor uspeva. Na njihovem avtobusu se usedete na velik, udoben sedež, kjer so vam na voljo brezžično omrežje in vtičnice, pri vozniku pa tudi prigrizki in pijača. Na cilj boste prispeli točno, saj kar 9 od 10. avtobusov prispe brez zamude.

Ko bo padla odločitev, kam, pa samo še stopite do vaše najbližje 3DVA trafike in kupite vozovnico do nepozabne popotniške izkušnje. Pa srečno pot, kamor koli vas že zanese. S FlixBusom soustvarjate in podpirate edinstveni poslovni model, ki je z zelenimi avtobusi prepeljal že na milijone potnikov in ustvaril na tisoče novih delovnih mest.