Oddaja in prevzem paketov DPD

Pri oddaji in prevzemu paketov sodelujemo tudi s podjetjem DPD Slovenija. Svoj paket lahko prevzamete v eni od naših trafik 3DVA, v vaši neposredni bližini.

 

DPD Slovenija je del DPDgroup, druge največje mreže za dostavo paketov v Evropi. S 97.000 strokovnjaki za dostavo in Pickup omrežjem z več kot 58.000 lokacijami za prevzem paketov, DPDgroup dnevno dostavi 7,5 milijona paketov - 1,9 milijarde paketov na leto - prek blagovnih znamk DPD, Chronopost, SEUR in BRT. DPD je v Sloveniji začel delovati leta 2004. V 16 letih obstoja na domačem trgu je postal eden ključnih akterjev in strokovnjak na domačem trgu, ki zagotavlja zelo kakovostno storitev dostave paketov. DPD vsakodnevno deluje v imenu tisočih zadovoljnih strank, združuje inovativno tehnologijo in lokalno znanje za zagotovitev prilagodljive in uporabniku prijazne storitve tako za pošiljatelje kot za stranke. DPD s svojo vodilno storitvijo Predict, aplikacijo myDPD in Pickup lokacijami postavlja nov standard povezanosti strank z dostavo njihovih paketov.

 

V podjetju DPD Slovenija se nenehno trudimo poenostaviti celoten proces dostave ter našim strankam še bolj približali svoje storitve. Zato se v zadnjih nekaj letih vse bolj usmerjamo v digitalne procese. Omenimo naj recimo myDPD aplikacijo, ki poenostavlja proces dostave paketov, tako da ni več zamujenih dostav. Aplikacija namreč prejemniku paketa omogoča enostaven pregled in upravljanje z vsemi prihajajočimi paketi. Prejemnik paketa ima sedaj možnost, da sam določi, kdaj in kje želi prevzeti svoj paket, in enostavno z nekaj kliki izbere želene postavke dostave.

 

Aplikacija myDPD omogoča:

  • spremembo datuma dostave,
  • spremembo naslova dostave,
  • preusmeritev paketov na varno mesto, npr. v lopi, garaži in podobno,
  • ali preusmeritev paketov na eno od 640 Pickup lokacij.

 

V sodelovanju s partnerji v Sloveniji smo namreč odprli več kot 640 Pickup lokacij za prevzem paketov, in tudi v prihodnje nameravamo širiti mrežo Pickup lokacij po vsej Sloveniji.