Mestne kartice in vozovnice

URBANA

Na naših izbranih prodajnih mestih lahko kupite vrednostno katico Urbana (rumene barve), ki stane le 2,00 EUR in je prenosljiva. Poleg vrednostne kartice pa je pri nas možno napolniti tudi vaše terminske kartice Urbana (zelene barve), ki niso prenosljive in so nadomestile mesečne vozovnice. Izdaja terminskih kartic Urbana poteka v potniških blagajnah LPP in na Avtobusni postaji Ljubljana. Pri vožnji z mestnim avtobusom kartice Urbana omogočajo brezplačno prestopanje v roku 90 minut od plačila prve vožnjein jih je možno napolniti z dobroimetjem do 50,00 EUR! Najmanjša vrednost polnitve je 0,05 EUR.

S kartico Urbana je že mogoče plačati tudi vožnjo z vzpenjačo na Ljubljanski grad, parkirnino na belih conah in parkiriščih v upravljanju Javnega podjetja Ljubljanska parkirišča in tržnice ter storitve Mestne knjižnice Ljubljana.

MARPROM

Pri nas lahko na izbranih prodajnih mestih kupite vozovnice in napolnite vaše marprom kartice za vožnjo z Mariborskim mestnim potniškim prometom.

DRUGE KARTICE IN VOZOVNICE

Prav tako so na izbranih prodajnih mestih na voljo kartice in vozovnice za mestni promet Koper, Novo mesto in Piran, s katerim upravlja podjetje Arriva Dolenjska in Primorska d.o.o..

Plačilo kartic in polnitev je možno samo z gotovino.