Loterija Slovenije

Vaše najljubše loterijske igre in privlačne srečke Loterije Slovenije so na voljo v naših trafikah 3DVA. Trafika 3DVA je moja trafika!

Loterija Slovenije je osrednji slovenski prireditelj loterijskih iger z izjemnim poslanstvom: ustvarjajo zabavne in varne igre, ki jim zaupajo udeleženci in splošna javnost. Kot strateška naložba države skrbijo za družbeno odgovorno prirejanje iger ter sofinancirajo slovenske invalidske, humanitarne in športne organizacije. Več o Loteriji Slovenija in igrah najdete na loterija.si.

Prodajni program Loterije Slovenije sestavljajo naslednje igre:

  • SREČKE: hitre, zabavne in navihane. Na voljo so v klasični obliki za 1, 2, 3, 5 in 10 evrov.
  • LOTO: najbolj priljubljena igra v Sloveniji, kjer je v skladu za glavni dobitek Sedmica najmanj 500.000 in največ 5 milijonov evrov. Žrebanja potekajo vsako sredo in nedeljo.
  • EUROJACKPOT: mednarodna igra, kjer je v skladu za glavni dobitek Jackpot vsak teden najmanj 10 in največ 120 milijonov evrov. Žrebanja potekajo vsak torek in petek.
  • VIKINGLOTTO: mednarodna igra, kjer je v skladu za glavni dobitek Viking vsak teden najmanj 3 in največ 25 milijonov evrov. Žrebanja potekajo vsako sredo.
  • JOKER: dodatno žrebanje za igralce Lota, Eurojackpota in Vikinglotta, kjer je največji dobitek za Joker 6 300.000 evrov. Žrebanje poteka na isti dan kot žrebanje igre, pri kateri ste vplačali igro Joker.
  • TIKITAKA: dinamična in razburljiva igra, kjer je v igri vsakih 5 minut 200.000 evrov. Žrebanja potekajo vsak dan, vsakih 5 minut od 7. do 21. ure.
  • 3x3: dnevna igra, kjer je vsak dan v igri 100.000 evrov. Žrebanja potekajo vsak dan ob 13. uri.

Izplačilo obdavčenih dobitkov od iger Loterije Slovenije na določenih prodajnih mestih Trafika 3DVA

Z velikim veseljem vam sporočamo, da lahko od 2. decembra 2021 dalje na določenih prodajnih mestih Trafika 3DVA prevzamete tudi obdavčene dobitke v vrednosti od 300 do 2.000 evrov.

Obdavčene dobitke izplačujejo prodajna mesta, ki jih lahko preverite tukaj.

Za izplačilo dobitka potrebujete veljavno potrdilo o vplačilu, osebni dokument, davčno številko ter številko transakcijskega računa. Za vse dodatne informacije so vam na voljo naši strokovno usposobljeni sodelavci.