Športna loterija

Na naših prodajnih mestih lahko vplačate atraktivne športne stave in napovedne igre ali pa kupite srečko Športne loterije že za 1 evro. Svoje športne napovedi lahko hitro in enostavno prek košarice ali pa si z nakupom vplačilnega listka povečate stanje na vašem igralnem računu za spletno igranje iger na srečo na www.e-stave.com.

Minimalno vplačilo na kombinacijo na stavni listek znaša 0,45 EUR, največje pa 250,00 EUR. V primeru sistemske stave je minimalno vplačilo na kombinacijo 0,10 EUR (skupno vplačilo kombinacij z listka mora biti vsaj 0,45 EUR). Tako kot vplačila lahko na naših prodajnih mestih opravite tudi izplačila dobitnih listkov do vrednosti 2.000 EUR, če to dopušča stanje gotovine v blagajni na prodajnem mestu. Dobitke nad 2.000 EUR izplačuje Športna loterija na sedežu: Dunajska cesta 22, Ljubljana.

Prirejanje iger na srečo je v Republiki Sloveniji dejavnost posebnega družbenega pomena. Pri Športni loteriji imajo za vse igre, ki jih prirejajo, podeljene koncesije države. Koncesijske dajatve v celoti pripadejo Fundaciji za šport in Fundaciji za financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij.

Več o Športni loteriji www.sportna-loterija.si