VOYO

VOYO DARILNI DOSTOP

Dobrodošli v izbrano družbo. V trafikah 3DVA si lahko zagotovite svoj 3-mesečni (21 EUR) ali 12-mesečni (70 EUR) VOYO darilni dostop ali pa ga kupite in podarite kot darilo svojim najbližjim, znancem, prijateljem. Uživajte v vsebinah po vašem okusu.

VRHUNSKE VSEBINE. NEOMEJENO.

Izbirajte med več kot 9.000 urami TV-vsebin kjerkoli in kadarkoli, na vseh napravah. VOYO originalne serije, resnozabavna spletna učilnica 5KA, predpremiere POP produkcije, najbolj priljubljeni zabavni in resničnostni šovi, največ sinhroniziranih risank na enem mestu, ekskluzivni športni prenosi v živo, filmske uspešnice in neodvisni filmi. S slovenskimi podnapisi, voditelji in komentatorji.

KJERKOLI IN KADARKOLI.

Z eno naročnino povežite do 5 naprav. Spremljajte VOYO na računalniku, pametnih telefonih, tablicah in pametnih televizorjih. Doma ali na poti, kjerkoli v državah EU.

NI SPLETNE POVEZAVE? NI PROBLEMA!

Ste na potovanju, kjer je slab wi-fi? Se odpravljate na potovanje z letalom ali ladjo, kjer ni spletne povezave? Svoje najljubše vsebine v aplikaciji si predhodno naložite na svoj telefon ali tablico in jih glejte tudi brez spletne povezave.

BREZ OGLASOV

Vse vsebine so na VOYO dostopne brez oglasnih prekinitev. Vsebine lahko prekinete oz. zaustavite in nato nadaljujete tam, kjer ste končali.

DO 5 PROFILOV NA ENEM RAČUNU

Nič več prepiranja, kdo bo gledal kaj. Zdaj lahko imate znotraj enega računa 5 različnih profilov, ki jih prilagajate po svojem okusu. Ustvarite različne profile in spremljajte tiste vsebine, ki vas zanimajo.

 

9anime