Kuponko.si

Razvajanja v dvoje, potovanja in izlete ter najrazličnejše izdelke in storitve s popusti od 50% do 95% lahko kupite tudi v katerikoli trafiki 3DVA.

Ugodnosti so tako dostopnejše tudi za tiste, ki niso vešči v nakupovanju in plačevanju storitev ali izdelkov preko spleta. Ena izmed največjih prednosti je to, da se kupon aktivira takoj ob plačilu v sami trafiki, kar pomeni, da ga lahko že takoj za tem koristite pri ponudniku.

 

Postopek za nakup kupona je popolnoma preprost.

Vse kar morate storiti je, da si na spletni strani www.kuponko.si izberete odlično masažo, wellness ali nekaj drugega iz pestre ponudbe, ter za opcijo plačila izberete “Nakup na prodajnem mestu". Prikazano kodo si enostavno prepišete ali si jo pošljete na mobilni telefon z brezplačnim sms-om in z njo obiščete našo najbližjo trafiko. Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€. Plačaš lahko z vsemi plačilnimi sredstvi, ki jih podpira izbrano prodajno mesto, z gotovino, bančno ali kreditno kartico…

 

Kupljeni kupon pri koriščenju pokažete ponudniku. Seveda si predhodno preberite in sledite navodilom za Unovčevanje kupona, ki so zapisana na samem kuponu.

 

Izredno preprosto plačevanje, ki se splača, saj lahko prihranite kar do 95%!

 

To storitev najdete v vseh trafikah!