Kuponko.si

Razvajanja v dvoje, potovanja in izlete ter najrazličnejše izdelke in storitve s popusti od 50% do 95% lahko kupite tudi v katerikoli trafiki 3DVA.

Ugodnosti so tako dostopnejše tudi za tiste, ki niso vešči v nakupovanju in plačevanju storitev ali izdelkov preko spleta. Ena izmed največjih prednosti je to, da se kupon aktivira takoj ob plačilu v sami trafiki, kar pomeni, da ga lahko že takoj za tem koristite pri ponudniku.

 

Postopek za nakup kupona je popolnoma preprost.

Vse kar morate storiti je, da si na spletni strani www.kuponko.si izberete odlično masažo, wellness ali nekaj drugega iz pestre ponudbe, ter za opcijo plačila izberete “Nakup na prodajnem mestu". Prikazano kodo si enostavno prepišete ali si jo pošljete na mobilni telefon z brezplačnim sms-om in z njo obiščete našo najbližjo trafiko. Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€. Plačaš lahko z vsemi plačilnimi sredstvi, ki jih podpira izbrano prodajno mesto, z gotovino, bančno ali kreditno kartico…

 

Kupljeni kupon pri koriščenju pokažete ponudniku. Seveda si predhodno preberite in sledite navodilom za unovčevanje kupona, ki so zapisana na samem kuponu.

 

Izredno preprosto plačevanje, ki se splača, saj lahko prihranite kar do 95%!

 

1nadan.si

Kupi najboljše ponudbe s popusti do 99% v trafikah 3DVA

Kako deluje 1nadan.si (ena na dan)?

Na spletni strani 1nadan.si so vsak dan objavljene zanimive nove ponudbe in kuponi, ki so do 99 odstotkov cenejši od redne cene ponudnika. Uporaba je preprosta: obiščite 1nadan.si (ena na dan), si oglejte dnevno ponudbo kulinarike, wellnessa, adrenalinskih športov, potovanj, … s popustom in se povsem brezplačno registrirajte. Ponudbo lahko priporočite svojim prijateljem preko Facebooka, e-pošte in drugih kanalov.

Kako do kuponov 1nadan v trafiki 3DVA?

Preprosto v 3 korakih:

  • 1. Poiščeš 4 mestno kodo želene ponudbe na spletni strani www.1nadan.si.
  • 2. Izbrano ponudbo s pomočjo kode plačaš v Trafiki 3DVA.
  • 3. Prejmeš natisnjen kupon, ki ga koristiš pri ponudniku.

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Na koncu pa uživaš v najugodnejši ponudbi!