Vse za popoln vsakdan v trafikah 3DVA

Ponudite sebi in svojim najbližjim kakovostne izdelke za dom in prosti čas!

sreda, 26. avgust 2020

Vse za popoln vsakdan v trafikah 3DVA

Od izdelkov za spanje s sproščujočo esenco kamilice, do nepogrešljivih izdelkov za kuhinjo in to-go lončkov, ki vam bodo polepšali dneve na poti. Preverite aktualno ponudbo v izbranih trafikah 3DVA! Akcija velja na več kot 100 prodajnih mestih 3DVA in je časovno omejena do 15. novembra 2020, oziroma do razprodaje zalog.

Izbrani izdelki za spanje Vitapur z esenco kamilice vas bodo prepričali s pomirjujočo aromaterapijo. Kamilica odpravlja nemir, blaži stres, pomaga pri nespečnosti, blagodejno vpliva na kožo in vas zaziba v miren spanec. Izbirajte med vzglavnikom, celoletno odejo in nadvložkom v liniji izdelkov Camomile. Tkanina celoletne odeje Camomile je obogatena z eteričnimi olji kamilice v mikrokapsulah in je primerna za vse letne čase. Za volumen in mehkobo bodo poskrbela kakovostna mikrovlakna ClimaFill, za čistočo pa tudi prednost, da lahko odejo v celoti operete na 60 °C.

Vzglavnik Camomile AirFlow z esenco kamilice je klasične oblike in tako primeren za vse spalne položaje. Individualno nastavljiva višina in trdota vzglavnika je idealna za vse, ki si želite oblikovati vzglavnik glede na svoje spalne navade. Nadvložek Camomile 3+1 Memory je zaradi svoje višine (4 cm) odličen za večnamensko uporabo: kot pomožno ležišče, igralna podloga, podloga za kampiranje in potovanja ali kot nadvložek za izboljšavo vašega trenutnega ležišča.

Si želite biti vedno pripravljeni na poti? Bambusov lonček za kavo Rosmarino bo navdušil s tremi različnimi motivi in biorazgradljivim naravnim materialom. Zaradi možnosti za večkratno uporabo bo postal vaš najljubši sopotnik na poti. S prostornino 400 ml bo kot nalašč za najljubšo kavo, čaj ali drug napitek na poti.

Za maksimalen izkoristek vaše kuhinje, smo pripravili še kuhinjske pripomočke, ki bodo postali nepogrešljivi v vaši kuhinji. Deska za rezanje Bamboo je izdelana iz naravnega bambusovega lesa, ki je v gospodinjstvu vse bolj priljubljen zaradi svoje vzdržljivosti. Uporabite jo lahko v kuhinji ali na pikniku, hkrati pa je tudi njeno vzdrževanje zelo enostavno: operete jo lahko kar pod tekočo vodo. Mlinček za sol in poper Rosmarino Cucina Bianca je idealen za mletje soli in popra, zaradi naravnega bambusovega lesa, pa je estetska pridobitev vaše jedilne mize. Rezilo je skrbno izdelano iz trdne in obstojne keramike. Za še okusnejšo obogatitev okusa vaših najljubših jedi.

Si želite nov, enoten izgled detajlov v domači kuhinji? Izberite nov set 2 kuhinjskih krp Svilanit Blue iz gosto tkane tkanine za odlično vpojnost, ki vam bodo dale še dodatni zagon za kuhanje in peko, hkrati pa polepšale vaš enoten izgled kuhinje. V akcijski ponudbi 3DVA boste našli tudi set 2 brisač za poliranje Scandinavia Kvikk, ki so namenjene za vse vrste površin in bodo poskrbele za profesionalni sijaj in brezhibno čistočo na vseh površinah.

 

 

Print

Število ogledov (1233)/Komentarji (0)

x
123movies