Nahrbtniki do 60%, kovčki Scandinavia do 50% ugodneje

sreda, 08. april 2020

Nahrbtniki do 60%, kovčki Scandinavia do 50% ugodneje

V izbranih trafikah 3DVA poteka akcija z izdelki za prosti čas in potovanja. Kovčke in poslovni nahrbtnik Scandinavia si lahko zagotovite za 50% ugodneje, mestni nahrbtnik blagovne znamke NES za 60% ugodneje, športno plastenko NES v dveh barvah kar za 70% ceneje in 7-delni manikirni set za 60% ceneje. Akcija poteka do razprodaje zalog.

Športno plastenko blagovne znamke NES lahko kupite že za 4,49 €, manikirni set za 7,99 €. Oba nahrbtnika, tako mestni kot poslovni lahko kupite že za
14,99 €. Kar 50% ceneje pa lahko kupite kovčke priznane blagovne znamke Scandinavia, manjšega za 54,95 €, večjega pa za 69,95 €.

Vse kovčke Scandinavia odlikujejo nizka teža, vrhunski in vodoodbojni materiali, priročne dimenzije, enostavna uporaba in kakovostna izdelava, ki zagotavlja zanesljivo in dolgotrajno uporabo vseh izdelkov iz potovalnega programa. S Scandinavio boste brezskrbno načrtovali vaše počitnice, samo dopustovanje pa bo prijetnejše.

Kovčki s trdim ohišjem Scandinavia so narejeni iz izjemno čvrstega, vodoodbojnega materiala. Praktično zasnovani kovčki so na voljo v 40-litrski in 65-litrski različici, z možnostjo povečanja prostornine pri večjem kovčku za kar 20 %! Lahki kovčki, enostavni za prenos, z izvlečnim, teleskopskim ročajem, in štirimi dvojnimi, 360° vrtljivimi kolesci, so prestali vse teste vzdržljivosti.

Print

Število ogledov (407)/Komentarji (0)

x