Na plažo v stilu! Nova akcija v trafikah 3DVA

sreda, 31. maj 2023

Na plažo v stilu! Nova akcija v trafikah 3DVA

Si želite poletja v stilu? Za vas imamo rešitev, ki vam bo poletje polepšala in popestrila. Do cilja vas loči le še obisk naših trafik 3DVA, kjer lahko izkoristite popuste kar do 50 %. Pohitite, akcija velja samo do 31.8.2023 oziroma do razprodaje zalog.

Modne torbe za na plažo od samo 5,99 EUR

Bodite v koraku s trendi ne le na plaži, temveč tudi na pohajkovanju po mestu ali na krajšem izletu. Otroški vrečasti nahrbtnik Fish Svilanit bo otroke popolnoma navdušil, odrasli pa bodo v trendu z nahrbtnikom Svilanit Stripes že za 11,99 EUR. Za na plažo ali nakupe bosta prišli prav torbi Svilanit Tropic v dveh različnih barvah in za samo 17,99 EUR. Za daljše izlete ali športne aktivnosti pa priporočamo torbo Svilanit Nautic z odstranljivim ramenskim pasom za 24,99 EUR.

Neverjetni mehkoba in vpojnost že od 14,99 EUR

Za udobje na plaži, ob bazenu ali v savni bodo poskrbele plažne brisače Svilanit, ki so na voljo od 14,99 pa do 19,99 EUR. S sodobnimi motivi bodo očarali vse mimoidoče, vas pa z mehkobo in vpojnostjo brez primere. Otrokom pa ne bo nikoli dolgčas z brisačo »Ristanc«, saj se ga bodo lahko igrali kjerkoli.

Primerna hidracija kjerkoli

S športnimi plastenkami za vodo NES iz trpežnega tritana, boste lahko pili kjerkoli. Tudi na kolesu ali med drugo vadbo, saj omogočajo odpiranje z eno roko. Na voljo so kar v treh različnih barvah in imajo 700 ml prostornine. Dobite pa jih lahko kar 44 % ceneje.

Za vedno čist in urejen dom ter počitniško domovanje

Čistilec tal z razpršilnikom za samo 17,99 EUR vam bo olajšal čiščenje vseh vrst tal, kjerkoli. Ker se zloži na majhno velikost, ga brez težav vzamete s seboj na počitnice z avtodomom, v prikolici ali počitniški hišici. Set ščipalk iz brezovega lesa pa ni uporaben le za obešanje različnih kosov oblačil in tekstila, lahko jih uporabite tudi za obešanje otroških risb. Ali pa jih uporabite tudi za ustvarjanje z otroki. 100 kosov pa dobite za samo 6,79 EUR.

Preživite barvito poletje v stilu in z urejenim domom! Obiščite izbrane trafike 3DVA.

Print

Število ogledov (825)/Komentarji (0)

x
123movies