Zimske radosti v vašem domu... polepšajte svojo kuhinjo in dom z izdelki Vitapur, ki bodo zimo naredili še toplejšo in bolj čarobno

torek, 07. december 2021

Zimske radosti v vašem domu... polepšajte svojo kuhinjo in dom z izdelki Vitapur, ki bodo zimo naredili še toplejšo in bolj čarobno

Ne zamudite. Polepšajte svojo kuhinjo in dom z izdelki Vitapur, ki bodo zimo naredili še toplejšo in bolj čarobno.

Izkoristite popuste kar do 50 % ugodneje in obiščite izbrane trafike 3DVA. Akcija traja do 28.2.2022 oziroma do razprodaje zalog.

Praznični kuhinjski tekstil Svilanit že od 3,99 €

Ljubitelji živahnih barv in praznikov, pozor! Kuhinjske krpe, kuhinjska rokavica in predpasniki Svilanit linije Ginger prepričajo s čudovitimi motivi prazničnih piškotkov, ki polepšajo vsako kuhinjo. Trpežen in gosto tkani 100 % bombaž poskrbi za odlično vpojnost. Kuhinjsko rokavico si zagotovite samo za 3,99 €, set 2 kuhinjskih krp za 6,00 €, predpasnik pa za 8,99 €. Na voljo je tudi otroški set Ginger po ceni 6,95 €.

Dekorativne odeje in copati

Ni lepšega in boljšega občutka, kot se pokriti z mehko in toplo odejo. Dekorativna odeja Fluffy je najbolj puhasta odeja, ki je na voljo v različnih živahnih barvah, po ceni 21,99 €. Dekorativna odeja Anna se ponaša z razkošnim tkanjem in z izjemno mehkobo. Uporabna je v spalnici, dnevni sobi ali na potovanju, tokrat je lahko vaša za 14,99 €. Copati Royal s trdim, nedrsečim podplatom vas bodo letos greli za 11,99 €. Potrebujete nov vzglavnik ? Vaš je lahko za 14,99 €.

Kocke 4Kiddo

Otroške kocke 4Kiddo so na voljo v različnih vrstah: Deinonychus, Dromaeosaurus, Velociraptor in so kompatibilne z drugimi znamkami kock. Na voljo so že za 2,99 €.

Print

Število ogledov (1024)/Komentarji (0)

x
123movies