Vse za tvoje poletne dogodivščine... Izkoristite popuste kar do 60% ugodneje!

sreda, 16. junij 2021

Vse za tvoje poletne dogodivščine... Izkoristite popuste kar do 60% ugodneje!

Ne spreglejte! Postanite pravi počitnikarji z »obvezno poletno opremo« za vse vikend oddihe, nora potovanja, lena poležavanja na plaži ali kar na domači terasi!

Vse za tvoje poletne dogodivščine tokrat ponujamo na izbranih prodajnih mestih trafik 3DVA, samo do 31. 8. 2021, oziroma do razprodaje zalog. Izkoristite popuste kar do 60 % ugodneje!

Plažne brisače in podloge za plažo kar 50 % ceneje

Brisače za plažo so nujna oprema za vsako poletno avanturo na različnih lokacijah: ob bazenu, na plaži, potovanju, v savni, na travniku ali pikniku. V naših trafikah boste lahko izbirali med plažnimi brisačami Svilanit že za 12,49 €! Z njimi bo poležavanje na plaži, pokrivanje ali ogrinjanje po mokrem še prijetnejše. Svilanitove plažne brisače so izdelane iz mehkega 100 % bombaža, ki poskrbi za žameten otip vaše brisače. Odlikuje jih izjemna vpojnost, enostavno vzdrževanje na 60 °C in hitro sušenje, zaradi česar jih boste pred naslednjim pranjem lahko uporabljali dlje časa.

V ponudbi ne spreglejte tudi čudovitih plažnih torb in podlog za plažo Svilanit, ki so znižane za kar 50 %. Plažne torbe in nahrbtniki iz bombažnega platna so izjemno lahki, prostorni in nujen kos za vsak poletni opravek ali izlet. Podloge za plažo so kot nalašč za različne plaže, od prodnatih, peščenih ali skalnatih. Si želite še več udobja ob poležavanju na plaži, bazenu ali kampiranju? Izberite samonapihljivo podlogo Svilanit, ki se napihne v približno 1 minuti. Zahvaljujoč polnilu iz spominske pene je podloga izjemno mehka in se zaradi svoje edinstvene strukture popolnoma prilagodi obliki in teži telesa, zato bo vaš počitek v naravi še prijetnejši!

V poletje se zazibajte z visečim stolom Svilanit po akcijski ceni 20,99 €. Z njim se boste lahko sprostili doma na vrtu ali terasi, ob morju ali kjerkoli drugje v naravi. Za večje udobje in vzdržljivost so robovi visečega stola dodatno ojačani, v kompletu pa boste prejeli tudi manjšo vrečko, zato boste lahko viseči stol v čudoviti bež barvi enostavno prenesli na drugo lokacijo!

Osvežitev s plastenkami za vodo in ledenimi palčkami do 60 % ceneje

Ste naveličani običajnih plastenk za enkratno uporabo? Zamenjajte jih za plastenke NES za večkratno uporabo, ki vas bodo navdušile po akcijski ceni 5,99 € in poletni turkizni barvi. S prostornino 700 ml iz trpežnega tritana, ki se ne navzame vonjav, bodo kos tudi višjim temperaturam na vaših poletnih izletih. V akcijski ponudbi 3DVA najdete tudi 2-delni set modelčkov za ledene palčke Rosmarino samo za 1,99 €, ki je izdelan iz kakovostne in trpežne plastike. Vsak izmed njih omogoča pripravo po 12 večjih ledenih palčk. Takšna oblika ledenih palčk je veliko bolj primerna za plastenke ali stekleničke za vodo, kot običajne ledene kocke. Z njimi v trenutku ohladite vašo najljubšo pijačo ali pa pripravite okusne ledene kavne kocke. Nešteto možnosti za okuse po vaših željah!

Poskrbite za vaše popolne dogodivščine in obiščite izbrana prodajna mesta 3DVA!

Print

Število ogledov (1416)/Komentarji (0)

x
123movies