Smartpaycard Online, predplačniška Mastercard

Kartica Smartpaycard Online je "virtualna", v obliki izpisa ali SMSa in jo lahko uporabljate za spletna plačila, pri spletnih trgovcih, ki sprejemajo kartice Mastercard. Ob izdaji je kartica že aktivirana in pripravljena na takojšnjo uporabo.

Darilna embalaža

Kartica Smartpaycard Online je lahko tudi darilo, kot najlepše darilo za spletno plačilo. Kartico je na prodajnih mestih mogoče prevzeti tudi v darilni embalaži, tako bo darilo res popolno.

Ni povezana z osebnimi podatki ali bančnim računom

Kartica Smartpaycard Online, pred postopkom KYC, ni povezana z vašimi osebnimi podatki niti z vašim bančnim računom. Izdana je na generično ime Smartpaycard Online, uporabnik pa lahko spremeni generične podatke v svoje osebne podatke.

Pred KYC nadgradnjo lahko kartico Smartpaycard Online polnite le ob nakupu* z dobroimetjem v višini od 1 - 250 €. Kartici online, ki ni nadgrajena v KYC, veljavnost preneha takoj, ko je dobroimetje v celoti potrošeno. Kartico po uporabi enostavno zavržete in si, po potrebi, kupite novo.

 

QR kodo, s katero lahko na prodajnem mestu prevzamete Smartpaycard Online kartico v poljubni vrednosti (0,01 - 249 €), si lahko ustvarite na povezavi: https://mobile.mc2.si/sl-SI/barcode.

Vse trafike

To storitev najdete v naslednjih trafikah: