Akcija 🔝 Noro nizke cene ženskih in moških kap priznane blagovne znamke Reusch 👌🏂

četrtek, 02. november 2017

Akcija 🔝 Noro nizke cene ženskih in moških kap priznane blagovne znamke Reusch 👌🏂

Kako do nalepk ?

Pri nakupu nad 5 € v izbranih trafikah 3DVA prejmete eno 3DVA nalepko za vaš zbirni kartonček.
Po izjemno ugodnih cenah lahko za zbranih 5 nalepk kupite moško kapo Reusch po ceni 9,90 €. Za zbranih 10 nalepk pa žensko kapo Reusch po ceni 14,90 €.
Nalepke lahko zbirate od 1.11.2017 do 31.1.2018, zbirne kartončke lahko unovčite do 15.2.2018.

Ženska kapa Reusch
Topla in udobna kapa s cofom, za hladne zimske dni, je na voljo v univerzalni velikosti in je primerna za vse starosti. Kapa je modernega izgleda in kvalitetne izvedbe. Notranji del kape je podložen s flisom, kar daje še posebej prijeten občutek na koži. Sestava: 50 % merino volna, 50 % akril.

Moška kapa Reusch
Topla in udobna kapa s črtastim vzorcem, za hladne zimske dni, je na voljo v univerzalni velikosti in je primerna za vse starosti. Kapa se dobro prilega obliki glave in je kvalitetne izvedbe. Notranji del kape je podložen s flisom, kar daje še posebej prijeten občutek na koži. Sestava: 50 % merino volna, 50 % akril.

Reusch je uradni opremljevalec slovenskih alpskih smučarskih reprezentanc.

Pokažite zimi zobe s kapo Reusch 🔝

Cenovna ponudba velja le ob predložitvi izpolnjenega zbirnega kartončka, do razprodaje zalog. Izdelka nista na voljo v redni prodaji. Nakup tobačnih in povezanih izdelkov se ne upošteva pri vrednosti nakupa. Ob vplačani storitvi (paysafecard, športne stave, položnice...) se prejme 1 nalepko za vsako storitev, ne glede na vrednost. Slike so simbolične.

Print

Število ogledov (7470)/Komentarji (0)

x
123movies